top of page
Zoeken

A girls's best friend: Paulien en Glenfiddich

Ik fotografeer zowel mens als dier graag. Maar die twee gecombineerd? Dat deed ik nog niet eerder. Tot Paulien me vroeg om foto’s te maken van haar en Glenfiddich, haar paard. En dus trokken we naar het ruiterpad in Sint-Katelijne-Waver.

Ik leerde Paulien kennen op de hogeschool en al meteen werd duidelijk hoeveel liefde ze koestert voor haar paard. Al tien jaar staat Glenfiddich aan haar zijde. “A horse is a girl's best friend”, is hier dan ook echt van toepassing. ’T was als het ware dus een loveshoot, maar dan net iets anders 😉.

Oh ja, ik was even vergeten hoe groot zo’n beest kan zijn, want wat een kolos stapte daar uit die trailer. Prachtig beest, dat wel. En wat een model! Zowel Paulien als Glen.

We trokken dus richting Sint-Katelijne-Waver, waar er sinds enkele jaren speciaal voor deze beesten een ruiterpad is aangelegd. Midden tussen de bossen en de velden. Een plek waar die dieren hun hart kunnen ophalen. En goed voor mij: ’t was een prachtige, zonovergoten zomerdag. En dat is eraan te zien op de foto’s.

Tips voor fotografie met dieren? Heb geduld. Paarden poseren uiteraard niet op commando. Al poseren ze vaak, onbewust, wel goed.


Zou je graag zelf een shoot boeken of heb je een vraag? Aarzel niet om een berichtje te sturen.

Foto's en tekst: © Leen Van de Sande

0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Comments


bottom of page