top of page
Zoeken

Het Huwelijk van Anny en Dieter

Zaterdag 10 augustus 2019, wat mij betreft de perfecte dag om mijn allereerste huwelijk te fotograferen. Anny en Dieter contacteerden me enkele maanden eerder met de vraag of ik hun fotograaf wilde zijn. Hell yes! Zeker omdat ik het koppel eigenlijk niet kende ben ik enorm dankbaar dat deze mensen mij het vertrouwen gaven om hun grote dag vast te leggen.

De dag begon al meteen met een glaasje champagne om helemaal in de stemming te komen - en om de stress wat te temperen. De toon was gezet. De zussen, en getuigen, van Anny waren al vroeg op post om zich op te maken en de bruid in haar jurk te hijsen. En zoals de traditie voorschrijft had de bruidegom zijn bruid nog niet gezien.

Bijna 12u 's middags en dus hoog tijd om ons richting het gemeentehuis van Putte te begeven. Daar stonden al heel wat vrienden en familie in spanning het koppel op te wachten. Helemaal klaar om Anny en Dieter elkaar het ja-woord te horen geven.

In de prachtige tuin van een van de familieleden kon het feest helemaal beginnen. Het was tevens ook de perfecte locatie voor de eerste officiële trouwfoto's van het kersverse koppel. En daarbij kon zoontje Noah niet ontbreken.

Het werd een zonnige en vrolijke dag met dit lieve koppel en hun vrienden en familie - inclusief schattige kindjes! Een dag om niet snel te vergeten. En ze leefden nog lang en gelukkig.

Foto's en tekst: © Leen Van de Sande

0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Comments


bottom of page