top of page
Zoeken

Het wonderlijke KV-museum van ex-ploegdokter Jaspers

Hij stond op de eerste rij tijdens de gloriejaren van Malinwa en besefte toen dat hij iets memorabels meemaakte. Het is vanaf dat moment dat ex-ploegdokter Walter Jaspers vanalles en nog wat begon te verzamelen. Met een uitpuilend tuinhuis als gevolg.


In het tuinhuis van dokter Jaspers baad je in glorieuze KV-herinneringen en souvenirs uit de gouden jaren. Samen met Geel & Rood ging ik er in snuisteren, op zoek naar de mooiste en grappigste verhalen en anekdotes over KV Mechelen. En die vonden we. Samen met Walter Jaspers, een vat vol verhalen.


(Lees verder onder de foto)

Wat er allemaal schuilgaat achter de deur van dat stoffige berghok? Onder andere de voetbalschoenen van legende Lei Clijsters himself waarmee hij de laatste penalty trapte in de verloren bekerfinale tegen Antwerp. Maar ook de keepershandschoenen van goalie Preud'homme en dé bal waarmee gevoetbald werd tijdens de Europacup finale in Straatsburg. Maar ook heel wat andere - speciale - souvenirs.


Naast het interview met Walter Jaspers lees je in deze editie van G&R meer over het verhaal van Steven Defour, de vele gezichten van Jordi Vanlerberghe en nog héél veel meer.

Een must-read, hier te bestellen.

Zou je graag zelf een shoot boeken of heb je een vraag? Aarzel niet om een berichtje te sturen.

Foto's en tekst: © Leen Van de Sande

0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven
bottom of page