top of page
Zoeken

Indian Summer aan zee: mijn favoriete fotoshoot

Bijgewerkt op: 4 mei 2020

Ongetwijfeld één van mijn favoriete locaties: de zee. Eentje die lang bovenaan mijn lijstje stond. Eind oktober 2019, op een van die zonnige Indian Summer days trokken Lien, Lotte en ik dan eindelijk - met een koffer vol outfits en een portie goesting - richting kust. Het werd een shoot weer ik héél graag op terugkijk.

Wat de kust zo speciaal maakt? Het zijn zowat drie locaties in één. De zee, het strand en de duinen. De perfecte mix voor een gevarieerde shoot, met één constante: het vakantiegevoel dat je spontaan krijgt, zélfs in de herfst. Wij kozen voor het stukje strand en duinen tussen Oostende en Bredene, makkelijk te bereiken met de auto en rustig genoeg om onze gang te gaan.

Een lastig punt aan fotografen aan zee is ongetwijfeld de wind. En die komt langs alle kanten. Het kan zonder twijfel een spelbreker zijn maar het kan ook iets extra’s toevoegen aan je shot. Maar houd zeker bij outfitwissels even de windrichting in de gaten 😉.

Met heel wat vitamine D, een flinke schep frisse zeelucht en een pak foto’s trokken we terug richting Mechelen. En dat het voor herhaling vatbaar was, da's zeker!

Foto's en tekst: © Leen Van de Sande

0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Comentarios


bottom of page