top of page
Zoeken

Ondernemer in de SPOTlights - Katrien

Wat doe je als je oorbellen wil kopen maar je niet exact kan vinden wat je zoekt? Dan maak je ze gewoon zelf ;). Ik deed een branding shoot met Katrien, eigenares van Atelier C en ontwerpster van de mooiste oorbellen.


Atelier Chaussée de Gand is een atelier voor 'levenskunstenaars', dé plek om je creativiteit de vrije loop te laten dus. En die creativiteit heeft Katrien in overvloed. Maar omdat er door corona nauwelijks iemand in het atelier kon komen, bedacht ze een heuse DIY box, om die creativiteit gewoon bij de mensen thuis te brengen. Met behulp van het pakket maak je de mooiste oorbellen uit polymeer klei. Benieuwd naar het resultaat? Scroll een beetje naar onder en oordeel zelf. We kregen zelfs bezoek van een ander schattig model.


Personal branding

Afgelopen weken fotografeerde ik voor Spot Workshops heel wat onderneemsters en hun producten, en ik kan niet genoeg benadrukken hoe belangrijk dat is. Door professionele foto's van jezelf en je onderneming creëer je visibiliteit en bouw je vertrouwen op bij je (potentiële) klanten.


Daarnaast heb je na een personal branding fotoshoot heel wat nieuwe beelden die je voor een lange tijd kan gebruiken op sociale media kanalen en je website. Het maakt het makkelijker om content te maken en te plannen én zorgt voor één lijn - een herkenbare stijl - in je feed.


Wil je jezelf en je onderneming graag in beeld brengen? Aarzel dan niet om een berichtje te sturen!

Sidenote: 19 november was het Dag van de vrouwelijke ondernemer en op 20 november Dag van de ondernemer. Dat kan ik natuurlijk niet onopgemerkt voorbij laten gaan dus zet ik de komende weken verschillende (vrouwelijke) ondernemers in de schijnwerpers.


Foto's en tekst: © Leen Van de Sande

0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Comments


bottom of page