top of page
Zoeken

Ondernemer in de SPOTlights - Murielle

Mensen die me kennen weten dat ik nooit nee zeg tegen eten ;) en al zeker niet als het er zo goed uitziet als de cupcakes van Murielle van Aboxx. Maar naast de mooiste cupcakes maakt deze onderneemster ook bloemenkransen voor moeder en kind - want twinning is winning - en schrijft ze met vuur. Jep, dat lees je goed. Lees en kijk zeker verder voor meer info!


Murielle is de bezielster van Aboxx en één van de onderneemsters die ik fotografeerde voor Spot workshops. Kort gezegd biedt ze activiteiten aan in een box die mensen kunnen huren, voor zowel gezinnen, vrijgezellenfeestjes als babyshowers en alle andere gelegenheden die je je maar kan bedenken.


Wat die activiteiten dan allemaal zijn? Schrijven met vuur bijvoorbeeld. Aan de hand van een brandpen maak je dan tekstjes en tekeningetjes op houtschijfjes of andere houten voorwerpen. Daarnaast kan je ook boxen huren om cupcakes te versieren, creaties te maken met doodle clay of de allermooiste bloemenkransen te maken. Allemaal hele leuke dingen dus! Oordeel zelf maar over het resultaat, hieronder.


Sidenote: 19 november was het Dag van de vrouwelijke ondernemer en op 20 november Dag van de ondernemer. Dat kan ik natuurlijk niet onopgemerkt voorbij laten gaan dus zet ik de komende weken verschillende (vrouwelijke) ondernemers in de schijnwerpers.


Wil je jezelf en je onderneming graag in beeld brengen? Aarzel dan niet om een berichtje te sturen!

Foto's en tekst: © Leen Van de Sande

0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Comentarios


bottom of page