top of page
Zoeken

Ondernemer in de SPOTlights - Sarah

Bijgewerkt op: 23 nov. 2020

Afgelopen weken werkte ik samen met Sientje van Spot Workshops aan een project rond het eenjarige bestaan van Spot. Daarbij fotografeerde ik verschillende workshop heroes (workshop gevers) die er al vanaf de start bij waren, en dus wel eens in de SPOTlights (hebdem? ;)) gezet mochten worden. Allemaal straffe madammen passeerden de revue, en eentje daarvan was Sarah.


Ken jij Spot al? Spot is een platform waarop tal van creatieve workshops worden verzameld. Een beetje de AirBnB voor workshops, eigenlijk. Sientje richtte het platform een jaar geleden op vanuit het idee dat we allemaal wat meer tijd voor onszelf mogen maken. Komende weken licht ik meerdere workshop gevers en hun creatieve workshops uit, en stiekem zou ik ze eigenlijk zelf een voor een willen volgen.


Empowered by Sarah

Eén van de heroes op het platform is Sarah. Immer goedlachs en een kledingkast om verliefd op te worden. Sarah organiseert workshops voor een zelfzekere uitstraling en geeft trainingen in de bedrijfswereld. Wat was het een plezier om Sarah voor de lens te hebben. Een natuurtalentje, oordeel zelf maar ;).


Sidenote: 19 november was het Dag van de vrouwelijke ondernemer en op 20 november Dag van de ondernemer. Dat kan ik natuurlijk niet onopgemerkt voorbij laten gaan dus zet ik de komende weken verschillende (vrouwelijke) ondernemers in de schijnwerpers.


Wil je jezelf en je onderneming graag in beeld brengen? Aarzel dan niet om een berichtje te sturen!

Foto's en tekst: © Leen Van de Sande

0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Commenti


bottom of page