top of page
Zoeken

Op pad met Yenthe part I: sunset edition

Bijgewerkt op: 25 mei 2020

Waar ik vorige week nog in m’n kot bleef om foto’s te maken van Yenthe, was het nu wel weer eens tijd om samen naar buiten te trekken. Een toffe shoot van ruim twee uur resulteerde in een paar honderden foto’s waarvan je hier alvast het eerste deel kan bekijken.

Dit keer was Mechelen de place to be, waar onder andere Parking Zandpoortvest dienst deed als een van de locaties. Op ’t eerste zicht misschien niet meteen een aantrekkelijke plek, maar de ondergaande zon maakte het haast idyllisch.

Pluspunt aan deze coronatijden: de parking was zo goed als leeg én er waren nauwelijks mensen op pad. Da’s fijn werken zo!

De ondergaande zon zorgde niet alleen voor een mooie gloed en belichting, door de lage stand scheen de zon ook nog eens perfect door de balustrade van de parking heen. Dat resulteerde in een soort van honingraatpatroon op Yenthe’s gezicht. Een effect dat enkel op dat tijdstip zichtbaar is.

Benieuwd naar nog meer foto’s, mooie locaties is hartje Mechelen en hoe de kledingwissels eraan toegingen? Klik hier voor deel 2!


Zou je graag zelf een shoot boeken of heb je een vraag? Aarzel niet om een berichtje te sturen.

Foto's en tekst: © Leen Van de Sande
0 opmerkingen

Comments


bottom of page