top of page
Zoeken

Vitrin, branding fotoshoot Line - Toekan Records

Bijgewerkt op: 31 jan. 2021

In de vorige post schreef ik nog over het belang van foto's van jezelf en je onderneming en afgelopen week stond er zo'n branding fotoshoot met Line van Vitrin op de planning. Line is een super enthousiaste en getalenteerde grafisch ontwerpster, gespecialiseerd in logo's, huisstijlen en gelegenheidsdrukwerk.


Ik kende Line al een beetje via Instagram en was al langer fan van haar werk. Ik vond het dan ook superfijn om haar te ontmoeten en voor mijn lens te hebben. Hieronder zie je het resultaat van een ochtendje fotograferen. Laat gerust weten wat je ervan denkt!


En als je in de toekomst iemand nodig hebt voor een huisstijl, illustratie of ander drukwerk, één adres ;).

Wil je jezelf en je onderneming graag in beeld brengen? Aarzel dan niet om een berichtje te sturen! Bij een business shoot maken we zowel portretfoto's als beelden van je product/dienst en sfeerbeelden van jou aan het werk.


Benieuwd naar de locatie? We fotografeerden in een super veelzijdige ruimte die helemaal aansluit bij Line's stijl. Hieronder lees je nog wat meer over deze mooie locatie.

Locatie van de dag was Toekan Records, een platenzaak én koffiebar in één, in het centrum van Heist-op-den-Berg. Toekan records ademt vintage: je vindt er de beste tweedehands vinylplaten, heerlijk gebak en de lekkerste koffie. En dat alles in een retro interieur. Een beetje kringloopwinkel meets meubelstukken van je hippe bomma meets jungle.


Het is de uitgelezen plek om je pauze door te brengen, een meeting te houden of een fotoshoot te doen.

Foto's en tekst: © Leen Van de Sande

0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Comments


bottom of page