top of page

Disclaimer

Auteursrecht

Deze website is eigendom van Leen Van de Sande. De volledige inhoud van deze website, met inbegrip van alle beelden en teksten zijn auteursrechtelijk beschermd en behoren toe aan Leen Van de Sande. Het is dan ook streng verboden om beeldmateriaal over te nemen zonder enige schriftelijke toestemming van bovengenoemde fotograaf. 

Algemene voorwaarden

Ieder beeld wordt bewerkt volgens de specifieke stijl van fotograaf Leen Van de Sande. Verdere bewerking van beelden is dan ook niet toegestaan.

 

Verstuurde offertes zijn vrijblijvend tot op het moment dat de klant deze aanvaardt. Facturen dienen te worden betaald binnen vijftien dagen na factuurdatum. Gevolgen van een laattijdige betaling staan steeds vermeld op de factuur.

De fotograaf heeft te allen tijde het recht om gemaakte beelden te gebruiken op haar website, sociale media kanalen en in andere communicatie-uitingen. Dit met uitzondering van een expliciete vraag van een klant.

Indien boekingen worden geannuleerd door een klant binnen een periode van vier weken voor de shoot wordt er een annulatiekost van 50% van de afgesproken prijs aangerekend. Annulaties kunnen enkel schriftelijk gedaan worden.

De klant zijn boeking kan eenmalig worden uitgesteld zonder betaling van een extra kost. 

Boekingen kunnen door de fotograaf zelf worden geannuleerd als gevolg van slecht weer of andere oorzaken. Hierbij worden er geen extra kosten aangerekend. 

Indien er nog vragen zijn kan er steeds contact worden opgenomen met de fotograaf.

bottom of page