top of page
Leen-Van-de-Sande_Fotografie (11).jpg

over mij

hé daar!

Fijn dat je me een beetje beter wil leren kennen. Ik ben Leen, een 25-jarige creatieveling. Gediplomeerd communicatiemanager (PR) en journalist. Fotograaf, digital creative, copywriter. Zo een beetje met 101 dingen tegelijk bezig. Maar ook nog: dol op mijn hometown Mechelen (#2800love), huppelende babyolifantjes en mooie zonsondergangen.

Mijn hart maakt een sprongetje van tripjes maken naar mooie landen, lekker eten en - surprise, surprise - foto's maken.

Kortom: ik ben een fulltime vanallesdoener, part-time sunset chaser. 
lover of all things beautifil & helemaal klaar om jouw mooie/leuke/grappige momenten vast te leggen.

chipslover - soapkijker - natuurfan - vanallesdoener

Leen-Van-de-Sande_Fotografie_ (5).jpg

mijn missie

Mijn missie is om beelden te maken die tot de verbeelding spreken. Of dat nu is met een branding fotoshoot of lifestylereportage. Ik wil verhalen vertellen met beelden en je weer meenemen naar het moment van toen.

Leen-Van-de-Sande_Fotografie (16).jpg

Ik was door het dolle heen toen ik als twaalfjarig meisje van opa een compactcamera’tje kreeg voor mijn communie. Geen enkele bloem, plant of kat in onze tuin was nog veilig. Ook mijn vrienden moesten eraan geloven. Mijn camera was nooit ver weg. Ik haalde ‘m boven op familiefeestjes, trok de ganse SD-kaart leeg op vakantie met het gezin en klikte erop los tijdens één of andere koers die passeerde. Later nam ik mijn good old friend mee naar oefenwedstrijden van mijn favoriete voetbalploeg KV Mechelen en vanaf dat moment ging de bal aan het rollen (pun intended).

hoe het begon...

Ik werd één van de clubfotografen en ontdekte die periode naast mijn liefde voor sportfotografie ook mijn liefde voor business- en lifestylefotografie. Ik kon steeds meer doen wat ik graag deed. En mijn camera? Die draaide overuren. Maar dat ik hier ooit mijn job van kon maken? Dat had ik nooit gedacht, laat staan durven dromen. Maar hier staan we dan. Ik heb mijn oude camera ondertussen vervangen door een nieuwer exemplaar en het zijn geen bloemen of katten meer maar mooie mensen die voor mijn lens staan.

volg me op instagram

@leenvandesande.be

2Q3A4142_edited_edited.jpg

let's create some magic

Reviews

"Het was mijn eerste fotoshoot maar Leen stelde me helemaal op mijn gemak. De resultaten kwamen heel snel binnen en hebben mijn verwachtingen ruimschoots overtroffen. Supertevreden!"
bottom of page