leen-van-de-sande-fotograaf-mechelen

over mij

Klanten kiezen niet alleen een product of dienst, ze kiezen ook voor jóu, het gezicht achter de onderneming. Maar daarvoor moeten ze jou wel kunnen leren kennen. Zo maak je de drempel voor hen om met jou in zee te gaan lager.  Dit kan doormiddel van een personal branding fotoshoot.

chipslover - soapkijker - buitenmens - vanallesdoener

mijn missie

mijn missie is om jou... of dat nu met een branding fotoshoot is, of met een...

////////////////

leenvandesande
2Q3A3674.jpg

Ik was door het dolle heen toen ik als twaalfjarig meisje van opa een compactcamera’tje kreeg voor mijn communie. Geen enkele bloem, plant of kat in onze tuin was nog veilig. Ook mijn vrienden moesten eraan geloven. Mijn camera was nooit ver weg. Ik haalde ‘m boven op familiefeestjes, trok (?) de ganse SD-kaart leeg op vakantie met het gezin en klikte erop los tijdens één of andere koers die passeerde. Later nam ik mijn good old friend mee naar oefenwedstrijden van mijn favoriete voetbalploeg KV Mechelen, en vanaf dat moment ging de bal aan het rollen (pun intended).

hoe het begon...

Ik werd één van de clubfotografen en ontdekte die periode naast mijn liefde voor sportfotografie ook mijn liefde voor business- en lifestylefotografie. Ik kon steeds meer doen wat ik graag deed. En mijn camera? Die draaide overuren. Maar dat ik hier ooit mijn job van kon maken? Dat had ik nooit gedacht, laat staan durven dromen. Maar hier staan we dan. Ik heb mijn oude camera ondertussen vervangen door een nieuwer exemplaar en het zijn geen bloemen meer maar mooie mensen die voor mijn lens staan.

volg me op instagram

@leenvandesande.be