top of page
Zoeken

Het huwelijk van Evy en Eric

Afgelopen zomer werd ik gevraagd om het huwelijk van Evy en Eric op camera vast te leggen. Twee ontzettend lieve mensen waarmee ik al jaren in dezelfde straat woon. Ik groeide op met hun kinderen en het was dus heel fijn om hun grote dag vanop de eerste rij te mogen meemaken.

Eerste punt op de agenda: iedereen mooi maken. Want hoewel iedereen al straalde op deze dag, zijn ze allemaal even de make-up stoel gepasseerd. De dag kon niet gezelliger beginnen.

Next up: het officiële gedeelte. Van de make-up verplaatsten we ons richting de oldtimer, die het bruidspaar richting stadhuis zou voeren. De Mechelse trouwzaal is er eentje die fotografen wel kunnen waarderen. Eentje die goed pakt op foto. En die de sfeer van een huwelijk mooi weergeeft.

Na de ceremonie begaven we ons richting de tuin van het Paleis van Margareta Van Oostenrijk, een prachtig stukje natuur en architectuur in hartje Mechelen. De ideale locatie om de liefde vast te leggen op de gevoelige plaat. En voor degene die nog twijfelden: they said yes.

Deze mooie, zonnige septemberdag werd afgesloten met een ingetogen openingsdans onder het goedkeurend oog van de vrienden en familie van Evy en Erik. Op de liefde!

Geniet nog van enkele sfeerbeelden:

Foto's en tekst: © Leen Van de Sande

0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Comments


bottom of page