top of page
Zoeken

De vele gezichten van Jordi Vanlerberghe

Bijgewerkt op: 4 jan. 2021

Amper 16 jaar oud was hij toen hij met KV Mechelen zijn debuut maakte in eerste klasse. En het was lang niet het laatste wat we van hem zouden zien. Na tussenstops bij Club Brugge en Oostende keerde Jordi Vanlerberghe deze zomer terug naar zijn Malinwa om er te beginnen aan zijn 17e (!) seizoen Achter de Kazerne.


In de nieuwste editie van Geel&Rood Magazine vertelt het Mechelse jeugdproduct voluit over profvoetbal en wat daar allemaal bij komt kijken. Maar hij heeft het ook over zijn rol als souschef, familieman, reiziger en competitie snookeraar. Kortom, iemand met vele gezichten, vele interesses. Foto's door yours truly.


(lees verder onder de foto)


Journalist Karel Draye pende zijn verhaal neer. "We moeten dringend in de spiegel kijken." Geen voetballer die het nog niét uitkraamde voor de microfoon van Frank Raes of Filip Joos. Maar Jordi Vanlerberghe (24) deed het ook écht. En wij mochten meekijken." (...)


Naast het interview met Jordi lees je in deze editie van G&R meer over het verhaal van Steven Defour, het wonderlijke KV-museum van ex-clubdokter Jaspers en nog héél veel meer.


Een must-read, hier te bestellen.


Zou je graag zelf een fotoshoot boeken of heb je een vraag? Aarzel niet om een berichtje te sturen.

Foto's en tekst: © Leen Van de Sande

0 opmerkingen

Commentaires


bottom of page