top of page
Zoeken

Ondernemer in de SPOTlights - Soetkin

In de 'workshop hero fotoshoot tour' fotografeerde ik verschillende creatieve ondernemers voor het eenjarig bestaan van Spot Workshops. In de vorige post konden jullie zien hoe ik Sarah op de gevoelige plaats vastlegde en vandaag is het aan Soetkin van Tante Fin's.


The Ruby was wederom de (prachtige) place to be voor de fotoshoot en van zodra Soetkin aankwam werd de ruimte niet alleen gevuld met haar heerlijk luide lach, maar ook met de allermooiste gedroogde bloemen.


Soetkin zorgt met Tante Fin's voor de aankleding van bruiloften en geeft workshops rond het maken van prachtige bloemenkransen. Daarbij werkt ze zoveel mogelijk met duurzaam en lokaal gekweekte bloemen. Omdat fysieke workshops nu niet aan de orde zijn (thanks Miss Rona), lanceerde Soetkin een DIY box om je eigen droogbloemenkrans te maken. Spoiler: die wil je hebben! (Check de foto's maar ;)).


Inspiratiebron Tante Fin

Tante Fin was Soetkins groottante en eveneens vrouwelijke onderneemster in onze hoofdstad. Ze opende in de jaren '50 een drogisterij en was meer dan een halve eeuw later dé inspiratiebron voor Soetkins onderneming, Tante Fin's Florals. Met haar workshops probeert Soetkin de natuur tot bij de mensen te brengen en hen te laten genieten van diens schoonheid.


Sidenote: 19 november was het Dag van de vrouwelijke ondernemer en op 20 november Dag van de ondernemer. Dat kan ik natuurlijk niet onopgemerkt voorbij laten gaan dus zet ik de komende weken verschillende (vrouwelijke) ondernemers in de schijnwerpers.

Wil je jezelf en je onderneming graag in beeld brengen? Aarzel dan niet om een berichtje te sturen!

Foto's en tekst: © Leen Van de Sande

0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Comments


bottom of page