top of page
Zoeken

Op pad met Yenthe part II: matchy matchy

In deel 1 kon je al zien dat ik met Yenthe richting Mechelen trok, waar we werden verwend met een prachtige zonsondergang. In de vooravond kon je ons terugvinden in de Bruul, de anders drukke winkelstraat lag er bij valavond zo goed als leeg bij. Perfect voor onze shoot!

Yenthe's kleerkast telt zo'n 55 broeken, bijna evenveel jassen en dubbel zoveel truien. En dat betekent: een jas met bijpassende schoenen, zonnebrillen én zeemanspetjes in dezelfde kleur. Kortom, een kast waar menig fashionista jaloers op is. Iets waar ik als fotograaf alleen maar blij mee kan zijn, want leuke outfits voegen écht iets toe aan de foto!

Tip voor wanneer je gaat fotograferen op een plaats die je goed kent - of lijkt te kennen: kijk goed rondom je naar bepaalde muren en gebouwen, want de kans is groot dat je dingen tegenkomt waar je normaal gezien voorbij loopt. Bij ons was dat een prachtig gebouw met metershoge deur, dat ons een beetje aan Parijs deed denken, maar ook een enorm grote muurschildering in een van de zijstraatjes.

Maar schoonheid zit 'm soms ook in lelijke dingen. Althans, dingen die op het eerste zicht misschien niet zo mooi zijn, zoals de rolluiken van gesloten winkels bijvoorbeeld. En wat bleek: voor iedere 'locatie' had Yenthe een gepaste outfit bij. Uiteraard ;).

Met een rugzak vol kledingstukken en schoenen waren we wel een tijdje zoet. En een outfitswissel, dat zag er ongeveer zo uit:

Zou je graag zelf een shoot boeken of heb je een vraag? Aarzel niet om een berichtje te sturen.

Foto's en tekst: © Leen Van de Sande

0 opmerkingen

תגובות


bottom of page