top of page
Zoeken

Het belang van een personal branding fotoshoot

Mensen kopen van mensen. Dat is zowat een van de belangrijkste redenen waarom je jezelf en je bedrijf moet tonen aan (potentiële) klanten en volgers. Hieronder geef ik je nog meer redenen waarom branding foto's een grote meerwaarde zijn voor je onderneming.

"Maar waarom zou ik foto's van mezelf laten maken, het gaat toch over mijn onderneming, mijn producten?" Juist. Maar wanneer volgers en potentiële klanten ook het gezicht achter een onderneming leren kennen, krijgen ze vertrouwen én voeling met je product wat kan resulteren in meer aankopen.


Naast een stijging van je credibiliteit zijn hier nog 5 andere redenen om een branding fotoshoot in te plannen:


  • Je creëert een eigen beeldbank vol foto's van jezelf en je product/dienst waarmee je een hele tijd verder kan in je contentplanning.

  • Je beschikt over een heleboel foto's in dezelfde stijl die je niet alleen kan gebruiken voor je social media, maar ook voor je nieuwsbrief, blogposts, website en alle andere communicatie-uitingen.

  • Met kwalitatieve foto's van jezelf en je onderneming bouw je vertrouwen en betrokkenheid op bij je volgers. Je straalt professionaliteit uit en bent online zichtbaar.

  • Personal branding fotografie vormt een verlengstuk van je branding. In de foto's kunnen je huisstijlkleuren voorkomen, jouw bureau of een locatie die bij je past en geef je een beeld van hoe jij met je bedrijf naar voren wil komen.

  • Je creëert een bepaalde, sterke identiteit die herkenbaar is voor je (potentiële) klanten.


In deze en deze blogposts ontdek je nog meer foto's uit eerdere business shoots die ik deed.


Wil je jezelf en je onderneming graag in beeld brengen? Aarzel dan niet om een berichtje te sturen! Bij een business shoot maken we zowel portretfoto's als beelden van je product/dienst en sfeerbeelden van jou aan het werk.


Onderstaande foto's maakte ik van Anne-Catherine Gerets a.k.a Clo Clo: interieurstyliste, auteur, presentatrice en mede-eigenaar van Tillborg.


Foto's en tekst: © Leen Van de Sande

0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Comments


bottom of page